top of page

Top 5. Cocktail και φαγητό!

Ωραίος χώρος, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα (για τα δεδομένα του Μονάχου), εξαιρετική κουζίνα και καταπληκτικά κοκτέιλ. Μεγάλη ποικιλία στα μαρτίνι και το προσωπικό πάντα πρόθυμο να προτείνει ποιο ταιριάζει στη γεύση σου.

Ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια στο Μόναχο. Έχει εξαιρετικές σαλάτες με πολύ νόστιμες σως και υπέροχα κοκτέιλ (δοκιμάστε raspberry mojito). Ο χώρος ζεστός, φιλικός, όπως πρέπει να είναι ένα μπαράκι. Όχι, δεν έχει ελληνική κουζίνα, αλλά έχει ούζο. Δεν γίνονται κρατήσεις όμως. Αν είστε τυχεροί θα βρείτε να κάτσετε.

Στο Münchner Freiheit υπάρχουν αρκετά μπαράκια αλλά αυτό εδώ ξεχωρίζει. Πρώτον για το χώρο, ψηλοτάβανο, με διακόσμηση μπαρ Νέας Υόρκης και δεύτερον για την ιδιαίτερη κουζίνα. Θα βρείτε σίγουρα κάτι να σας αρέσει, τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Και μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση.

Ανοιχτό από το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, ιδανικό για πρωινό (δοκιμάστε pancakes) καφέ, φαγητό και σίγουρα ποτό και κοκτέιλ. Η ξανθιά τους μπύρα είναι επίσης πολύ καλή, ωστόσο στα κοκτέιλ δίνουν ιδιαίτερη σημασία (δοκιμάστε την pina collada). Βρίσκεται σε πολύ ωραία περιοχή, απέναντι από τις πινακοθήκες, οπότε είναι το ιδανικό μέρος για φαγητό και ποτό μετά από μια επίσκεψη σ’ αυτές.

No 1. Gabanyi

Αυτό είναι bar. Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ανοιχτό από τις 8 μέχρι τις 5 το πρωί. Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή ανοιχτό μέχρι τις 3. Σερβίρει και φαγητό αλλά το στέκι είναι μπαρ. Για να πιεις θα πας δηλαδή. Ο ιδιοκτήτης του, αυτός με τις μακριές φαβορίτες που θα δεις μέσα απ’ το μπαρ είναι ειδικός του οινοπνεύματος. Έχει γράψει και ένα βιβλίο για τα ουίσκι. Θα βρεις τα περισσότερα ποτά που δεν μπορείς να βρεις αλλού, οι περισσότεροι είναι κυριλέ ντυμένοι, και η μουσική είναι πολύ ατμοσφαιρική. Κάθε Πέμπτη έρχονται και jazz μπάντες ή djs για να δώσουν live. Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμά τους στο site. Και που ξέρεις, ίσως μια μέρα γνωριστούμε τυχαία στο μπαρ τους!

Ένα blog αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες του Μονάχου!

Πληροφορίες, χρήσιμα links, αξιοθέατα, εστιατόρια, Café, bar, διασκέδαση και φυσικά μόνο αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις!

FOLLOW ME
  • Facebook Vintage Stamp
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
RECENT POSTS
bottom of page