top of page

Εξόρμηση στις παραλίες του Μονάχου!


Ας το παραδεχτούμε: το Μόναχο δεν έχει παραλίες. Οι Γερμανοί όμως νομίζουν οτι έχει! Μην τους φέρνετε αντιρρήσεις, γιατί δεν καταλαβαίνουν τι εννοείτε. Έχουν και θάλασσα...(λίμνη είναι κι αυτή) Την Bavarian Sea. Ας παρηγορηθούμε και ας πάμε στις λίμνες και στα ποτάμια για μπάνιο. Κάπως θα περάσει κι αυτό το καλοκαίρι! Κατ’ αρχάς μέσα στην πόλη πολλοί πάνε στο ποτάμι Isar για μπάνιο και άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Το νερό είναι κρύο, όσοι τολμούν κολυμπούν. Προσοχή όμως, γιατί σε κάποια σημεία είναι αρκετά επικίνδυνο. Μέσα στην πόλη, επίσης, μπορείτε να πάτε για μια βουτιά στις λίμνες Feringasee , όπου το νερό είναι αρκετά καθαρό και η παραλία διαθετεί και γήπεδο beach volley, όπως και χώρο για γυμνιστές, στην Fasaneriesee, στην Feldmochinger See, και για όσους δεν καίγονται να κολυμπήσουν σε λίμνη και θέλουν ησυχία στη Lerchenauer See.



Τριγύρω απ’ το Μόναχο, σε περίπου μία ώρα, μπορείτε να επισκεφτείτε αρκετές λίμνες, στις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε και άλλες δραστηριότητες, όπως την πεζοπορία ή την ορειβασία, καθώς τα τοπία είναι πολύ όμορφα. Το νερό, όπως και να’χει, πάντα δροσίζει. Αν και τίποτα δεν συγκρίνεται με την ελληνική θάλασσα, ας το χαρούμε με ό,τι διαθέτουμε! Καλά μπάνια!

Ένα blog αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες του Μονάχου!

Πληροφορίες, χρήσιμα links, αξιοθέατα, εστιατόρια, Café, bar, διασκέδαση και φυσικά μόνο αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις!

FOLLOW ME
  • Facebook Vintage Stamp
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
RECENT POSTS
bottom of page