top of page

Let's get physical!


Σήκω, πάμε για τρέξιμο! Βαριέσαι το τρέξιμο; Θες γυμναστήριο... ΟK! Δες τι μπορείς να κάνεις στο Μόναχο!

Οι πιο γνωστές και συμφέρουσες αλυσίδες γυμναστηρίων είναι τα McFIT και Fit Star. 24ωρα γυμναστήρια, με πολλές εναλλακτικές, διάφορες αίθουσες με όργανα, ποδήλατα, αερόμπικ και video προγράμματα. Έχω επισκεφτεί αρκετά γυμναστήρια στο Μόναχο. Κατά τη γνώμη μου το McFIT είναι το καλύτερο, ειδικά για τις τιμές που προσφέρει. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δύο δοκιμαστικές επισκέψεις δωρεάν (όπως και σε αρκετά άλλα).

Στην ίδια κατηγορία είναι τα Nautilus , Body + Soul Arabella Fitness , Fitness First . Για πιλάτες : Keep in motion Pilates Studio .


Ως γνωστόν, τα περισσότερα, αν όχι όλα τα γυμναστήρια στο Μόναχο, ξεκινούν από ετήσιο συμβόλαιο. Όσοι από εσάς θέλετε να γυμνάζεστε ευκαιριακά και να αλλάζετε τύπο γυμναστικής, υπάρχει μία πολύ καλή εναλλακτική! Ο Δήμος του Μονάχου συνεργάζεται με πολλά γυμναστήρια ή συλλόγους τα οποία μπορείτε να επισκέπτεστε όσες φορές θέλετε, χωρίς δεσμεύσεις, απλά με την ακύρωση ενός εισιτηρίου (μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια από την Marienplatz στο γραφείο με πληροφορίες για την πόλη που στεγάζεται στο παλιό δημαρχείο – αν σταθείτε στην Marienplatz ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο θα το δείτε μπροστά σας). Το project ονομάζεται Freizeit Sport. Τα εισιτήρια κοστίζουν 2.50 ευρώ το καθένα και μπορείτε να τα αγοράσετε ανά τετράδα, δηλ. 10 ευρώ. Από εκεί, μπορείτε να πάρετε δωρεάν και τον κατάλογο με τα προγράμματα που προσφέρουν: γυμναστική με όργανα σε γυμναστήρια, μπάσκετ, βόλεϊ, χορό, pilates, γιόγκα κτλ. Πληροφορίες, επίσης, μπορείτε να βρείτε εδώ .


Σ’ όσους αρέσει η κολύμβηση, το Μόναχο διαθέτει πολλά κολυμβητήρια και μάλιστα πολύ οργανωμένα. Επίσης, και αυτά προσφέρουν την επιλογή να πληρώσετε την κάθε φορά που θα πάτε, χωρίς δεσμεύσεις. http://www.swm.de/english/m-baeder.html

Τέλος, για όσους θέλουν εκτός από την άσκησή τους να συνδυάσουν και διατροφή με συμπληρώματα, το πιο γνωστό site του είδους στην Ευρώπη είναι το myprotein.

Έχει πολύ καλό μενού στη σελίδα του και σου προτείνει προϊόντα ανάλογα με το άθλημα που κάνεις και το στόχο που έχεις.

Σήκω λοιπόν!


Ένα blog αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες του Μονάχου!

Πληροφορίες, χρήσιμα links, αξιοθέατα, εστιατόρια, Café, bar, διασκέδαση και φυσικά μόνο αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις!

FOLLOW ME
  • Facebook Vintage Stamp
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
RECENT POSTS
bottom of page